KYRIN Capital offers the full range of Mergers & Acquisition Services (M&A) – Company Sale / Exiting an Investment.BEDRIJFSVERKOOP / EXIT


Het laatste en vaak het moeilijkste en meest onderschatte deel van een bedrijf opbouwen of van succesvol investeren, is een bedrijf verkopen door de eigenaar of de exit van een investering door de investeerder voor de juiste prijs en condities.

De bepaling van de juiste timing, goede marketing en sterke onderhandelingsvaardigheden zijn dan van cruciaal belang, naast excellente financiële skills. Vaak is het ook zinvol om eerst een aantal operationele issues op te lossen (voorbereiding bedrijfsverkoop), voordat het verkoop proces wordt gestart.

KYRIN Capital biedt de volledige range van diensten op het gebied van Mergers & Acquisition (M&A) – (voorbereiding) bedrijfsverkoop/ de exit van een investering.

Eigenaren van een bedrijf onderschatten vaak wat er nodig is om succesvol een bedrijf te verkopen en de maximale opbrengst te oogsten, na al die jaren van hard werken om hun Levenswerk te bouwen.

Andere vaardigheden & expertise zijn vaak vereist. KYRIN Capital heeft een sterk track record op het gebied van het operationeel voorbereiden van een bedrijfsverkoop en het verkopen van bedrijven namens bedrijfseigenaren of het verkopen van investeringen namens investeerders.

Welk type koper is de juiste keuze voor uw bedrijf of investering om het naar een volgende ondernemingsfase te brengen ?

Verschillende groepen kopers kunnen worden onderscheiden en geïdentificeerd in de markt:
• Strategische kopers / multinationals
• Financiële kopers / investeringsmaatschappijen
• Ondernemers
• Management

Elk van deze type kopers heeft haar eigen karakteristieken, die het verkoop proces en de uit te onderhandelen verkoop prijs en voorwaarden beïnvloeden voor uw Levenswerk.

Wilt u meer horen ? Neem dan gerust contact met ons op.

KYRIN Capital biedt in specifieke gevallen Strategische Sparring Sessies voor Bedrijfseigenaren om uw persoonlijke situatie en persoonlijke doelen te begrijpen en om gericht advies te kunnen geven over het juiste Verkoop Proces en Indicatieve Verkoop prijs voor u.